Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطر افشانی حرم مطهر حضرت ابوالفضل عباس (عليه السلام) و رواقهای آن از جمله اقداماتی است که پرسنل واحد نگهداری حرم مطهر مفتخر به انجام آن هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نزار خليل غنی، مسئول واحد مذکور به شبکه الکفیل گفت: «این واحد با سازوکارهای دقیق و در چارچوب برنامه زمانی مشخص، با استفاده از عطرهای طبیعی و دارای غلظت، کارعطرافشانی را در حرم مطهر انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عطرها سازگار با محیط زیست، دارای ماندگاری بالا، رایحه ای متناسب با فضای معنوی حرم مطهر بوده و در دو نوع مایع و جامد (عودهای بخور) است. این عطرها همچنین دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و ضمن تناسب با قداست مکان، هیچگونه حساسیتی را برای استشمام کنندگان آن به وجود نمی آورد.

 


وی ادامه داد: «عطرهای مایع، عطرهای طبیعی هستند که اکثر آنها از گلهای طبیعی به دست آمده است؛ اما بخور مورد استفاده در حرم، بخور باکیفیتی است که در شرق آسیا تولید شده و شامل بخور طبیعی خالص می شود که همان عودهای چوبی معطر با قابلیت عطر پراکنی در فضاست.»


غنی گفت: «مراسم عطرافشانی علاوه بر ضریح مطهر شامل سنگفرش حرم، فرش و دیوارها نیز می شود. این امر با دستگاه های عطرافشانی ویژه و یا به صورت دستی انجام می گیرد.»

پایان پیام/44

منبع: شبستان

کلیدواژه: تزیین صحن و رواق آستان حضرت عباس عطرافشانی حرم مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۶۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ستارگان خاک به آغوش دیارشان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ رضا علیجانی اظهار کرد: پیکر مطهر این شهداء طی روز‌های گذشته در منطقه عملیاتی فکه در جغرافیای شهرستان دهلران پیدا شده است.
وی افزود: این شهدا سال ۱۳۶۲ در عملیات والفجر یک به شهادت رسیده اند.
علیجانی ادامه داد: این شهدای تازه تفحص شده همگی دارای پلاک هویتی هستند.
وی ادامه داد: پیکر مطهر این شهدا برای تشخیص هویت به معراج شهدای تهران و انجام آزمایش تخصصی دی. ان.‌ای و استان محل اعزام فرستاده می‌شوند.

۹۲ شهید گمنام در ۴۲ یادمان استان ایلام به خاک سپرده شده اند.
استان ایلام دارای بیش از سه هزار شهید، ۱۱ هزار جانباز و ۳۰۰ آزاده است که در مقایسه با کل جمعیت استان در دهه ۶۰ (۲۵۰ هزار نفر) بیشترین تعداد ایثارگر کشور را به خود اختصاص داده است.
مناطق مسکونی استان ایلام بیش از ۳۰۰ بار مورد حمله هوایی رژیم بعث قرار گرفت و تا پایان جنگ تحمیلی و هنگام عملیات مرصاد در محاصره نیرو‌های عراقی بود.
شرهانی، نقطه ایثار، قلاویزان، سه راهی جندالله، قرارگاه بانروشان، کانال کمیل، قرارگاه شهید باقری، زمین فوتبال چوار، میمک و کوشک از جمله یادمان‌های دوران دفاع مقدس استان ایلام هستند.

دیگر خبرها

  • اکسيري که قهرمانان را جاويدان مي کند
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • حضرت نجمه خاتون علیهاالسلام، مصداقی برای آیه شریفه تطهیر است
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • افتتاح دوره های شرح و تفسیر نهج البلاغه در شهر دولت آباد
  • بازگشت ستارگان خاک به آغوش دیارشان
  • ترمیم حرم‌ مطهر ائمه تعظیم شعائر اسلامی است
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟