Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به خصوصیات حضرت عباس(ع) گفت: بصیرت عمیق و همچنین ایمان مستحکم حضرت ابوالفضل(ع) مورد توجه جامعه قرار بگیرد. - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین جواد مجتهد شبستری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قمبا اشاره به فرارسیدن سال روز میلاد حضرت عباس(ع)   اظهار داشت: حضرت ابوالفضل(ع) از جهات مختلف دارای فضائل و مکارم اخلاقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از ویژگی‌های حضرت عباس (ع) که از ناحیه امام سجاد(ع) موردتوجه قرار گرفت بُعد بصیرت و استحکام ایمان قمر بنی‌هاشم است، در روایت معروف امام زین‌العابدین(ع) فرمودند خدا عموم حضرت عباس(ع) را رحمت کند که دارای بصیرت نافذی بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه بصیرت شاخصه ویژه حضرت عباس(ع) است که موردتوجه امام سجاد(ع) قرار گرفت، بیان کرد: بصیرت حضرت ابوالفضل(ع) باید درس‌آموز باشد و این بُعد از شخصیت ایشان موردتوجه و الگوگیری قرار بگیرد.

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: حضرت عباس(ع) بصیرت والا و بالایی داشتند و در موضوع کربلا این بصیرت نمود پیدا کرد و به مقامی رسید که همه شهدا به حال حضرت ابوالفضل(ع) غبطه می‌خورند.

مولودی‌خوانی مداح اردبیلی به‌مناسبت ولادت حضرت عباس(ع) + فیلمرئیس موسسه امام خمینی(ره): حضرت عباس(ع) در عمل ولایت مدار و تابع امام حسین(ع) بود

مجتهدشبستری مقام معنوی و بصیرت حضرت عباس(ع) را مورد توجه قرار داد و گفت: حضرت ابوالفضل(ع) امام زمان خود را شناخت و با توجه به اینکه در واقعه کربلا برای ایشان امان‌نامه آوردند و می‌توانست جنگ را رها کند ولی تا آخر در کنار سیدالشهدا(ع) ماند و درراه دفاع از مکتب اباعبدالله(ع) به شهادت رسید.

وی ادامه داد: هنگامی‌که حضرت عباس(ع) متوجه امان‌نامه شمر شدند فرمودند تو وامان نامه‌ات را لعنت می‌کنم، این موضع حضرت ابوالفضل(ع) نشانه بصیرتشان است، ادب و احترامی که برای سیدالشهدا(ع) قائل بودند بیانگر عمق بصیرت قمر بنی‌هاشم است.

 حضرت عباس( ع) همواره در مسیر سیدالشهدا(ع) گام برداشت 

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه حضرت عباس(ع) امام شناس بودند و امام زمان خود را به‌خوبی شناخت، بیان کرد: قمر بنی‌هاشم حرمت و ادب در پیشگاه امام را به‌جای آورد و همواره در مسیر نهضت اباعبدالله (ع) گام برداشت.

استاد حوزه علمیه عنوان کرد: امام سجاد(ع) فرمود عموی ما عباس دارای ایمان مستحکم بود، اگر ایمان مقطعی و موسمی باشد ممکن است با وزش بادهای شبهه افکن از بین برود ولی اگر ایمان مستحکم  باشد با چند شبهه از بین نمی‌رود.

مجتهدشبستری تصریح کرد: حضرت عباس(ع) دارای ایمان مستحکمی بودند و این ایمان سبب شد تا پای جان در رکاب امام حسین(ع) بایستد و در مسیر سیدالشهدا (ع) از هیچ  کمکی مضایقه نکرد که این موضوع بیانگر استحکام ایمان حضرت عباس است.

وی خاطرنشان کرد: امام سجاد(ع) در فرمایش خود به دو خصوصیت و دو بُعد از شخصیت قمر بنی‌هاشم اشاره کردند که یکی  "بصیرت عمیق" و همچنین "ایمان مستحکم" حضرت ابوالفضل(ع) است که باید موردتوجه جامعه قرار بگیرد.

انتهای پیام/452/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو مجلس خبرگان رهبری حضرت ابوالفضل ع ایمان مستحکم قمر بنی هاشم سیدالشهدا ع امام سجاد ع حضرت عباس ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۲۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره مجلس خبرگان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

دیگر خبرها

  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • ترمیم حرم‌ مطهر ائمه تعظیم شعائر اسلامی است
  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • زمان برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره مجلس خبرگان
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • دیدار های منتخب مردم استان سمنان در انتخابات مجلس خبرگان